20 feb. 2012

Copilarie – dulce păpădie!

COPILĂRIA este cea mai frumoasă perioadă a vieţii de care-şi aminteşte cu drag omul matur. Locul unde lumea îţi pare o poveste magică cu zâne şi monştri şi unde bunicii sunt protectorii absoluţi ai copilului care mai face din când în când câte-o trăsnaie.

Copilul trăieşte în lumea sa plină de veselie, de jocuri şi lipsită de griji. COPILĂRIA ne pregăteşte pentru viaţă dar, nu ne lasă niciodată să uităm mirosul de mere coapte din livada bunicilor, de laptele cu mirosul lui dulce şi bun, de mirosul de pâine coaptă a bunicii care ne îmbie de la poartă, de calul bunicului mândru şi frumos cu care plecăm să strângem fânul sau de păţaniile petrecute la bunici în vacanţe.

Cine îşi aduce cu drag aminte de COPILĂRIE, înseamnă că a avut o COPILĂRIE fericită şi magică. Perioada COPILĂRIEI ne aduce aminte să fim copii puri, lipsiţi de răutăţi şi de griji.

Toţi copiii ar trebui sa aibă o COPILĂRIE liniştita, plină de culoare, veselie şi aventuri minunate. COPILĂRIA este vârsta frumuseţii sufleteşti. Întotdeauna trebuie să ne aducem aminte de ea şi să nu uităm să fim copii. Deci, să le dăruim copiilor noşti o COPILĂRIE minunată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu